Search our Site

Közösség: A Ferences Világi Rend és a Ferences Ifjúság tagjai vagyunk egész Európából, akiket egyetlen Cél egyesített - hogy biztosítsuk a tiszta ivóvízhez való alapvető emberi jogot afrikai testvéreink részére.

Kapcsolatok: a célcsoporttal - Zimbabwe, Malawi és Uganda helyi közösségeivel - közvetlen kapcsolatban állunk, így elkeRüljük a projekt megvalósítása során a korrupció minden formáját.

LE hetőség: A tiszta víz lehetővé teszi, hogy a helyi közösségek életkörülményei javuljanak: segíti a betegségek (például a vérhas) megelőzését, a gazdálkodást, állattenyésztést, fák ültetését. Az embereknek hal helyett horgászbotot adunk.

Decentralizáció: Ez a kezdeményezés önkéntes részvételen alapul, így sem az adománygyűjtés, sem a projekt megvalósítása nem jár adminisztratív kiadásokkal, így az adományokat 100 %-ban a cél megvalósítására lehet fordítani. Mind Európában, mind pedig az érintett afrikai közösségekben a kezdeményezés helyi alapokon valósul meg, ahol közönséges emberek tesznek konkrét lépéseket azért, hogy a szükséget szenvedőket segítsék.

Lehetőség: Ez egy nagy lehetőség számOdra, hogy részt vegyél a világ megváltoztatásában!


Egy kútból származó hasznokFák ültetése:
ökológiai haszon. a levegő minőségének javítása

Jobb egészség: a vízzel terjedő betegségek, mint kolera, vérhas, hasmenés terjedésének gátlása

Zöldségek termesztése: táplálékforrás kiegészítése, a helyi családok bevételének növekedése

Gazdálkodás: állattenyésztés (csirke és sertés)

Templomépítés: víz szükséges a téglaöntéshez, amelyekből templomot lehet építeni

Oktatás: iskolába való beiratkozás és az írni, olvasni tudók arányainak növekedése, főként a lányok körében

Biztonság: nemi erőszak, nem kívánt terhességek és szexuális úton terjedő betegségek (pl. AIDS) előfordulásának csökkenése